€ 4.7199
£ 5.2701
$ 4.1541

Mai multe ştiri online:

Kim Jong Un a sosit la Vladivostok pentru summit-ul cu Vladimir Putin

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Trenul care l-a transportat de la Phenian pe Kim Jong Un a sosit, ieri, la Vladivostok, în Extremul Orient al Rusiei, unde liderul nord-coreean va avea primul summit cu președintele rus Vladimir Putin, relatează Reuters.

Trenul blindat al liderului nord-coreean s-a oprit în gara din Vladivostok la ora locală 18:00 (08:00 GMT), unde Kim a fost întâmpinat cu onoruri militare și covorul roșu de viceministrul rus de Externe, Igor Morgulov, de ambasadorul rus la Phenian, Aleksandr Matsegora, și de guvernatorul regiunii Primorie.

„Sper că această vizită va fi încununată de succes și utilă și sper că voi putea, în discuțiile mele cu președintele Putin, să evoc în mod concret reglementarea situației din Peninsula Coreeană și dezvoltarea relațiilor bilaterale”, a declarat Kim Jong Un, pentru televiziunea rusă, după trecerea frontierei.

Putin și Kim se vor întâlni, azi, la Vladivostok, pentru a discuta despre impasul internațional cu privire la programul nuclear al Phenianului, a declarat un oficial de la Kremlin.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7137 secunde