€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Kim Jong-un a ales să viziteze o fermă de cartofi în loc de o întâlnire cu Mike Pompeo

Ştire online publicată Vineri, 13 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar fi optat pentru o vizită la o fermă de cartofi în loc de o întâlnire cu Secretarul de Stat american Mike Pompeo, când acesta se afla la Phenian pentru discuții privind viitorul peninsulei coreene, scrie The Telegraph.

Pompeo a ajuns la Phenian pe 6 iulie, dar vizita sa a fost ignorată de Kim.

Întrebările consilierilor lui Pompeo privind când se va întâlni cu Kim au rămas fără răspuns. În schimb, el a discutat cu Kim Yong-chol, un general și membru al Comitetului central al Partidului Muncitorilor.

Marți, presa de stat nord-coreeană a publicat mai multe articole despre o vizită a liderului nord-coreean la ferma de cartofi Junghung, situată în provincia Samjiyon, la granița cu China, pentru a-i îndruma pe muncitorii de acolo.

Kim le-a transmis muncitorilor să planteze doar varietăți de calitate și să introducă „specii care au gust bun pentru a asigura calitatea mâncărurilor bazate pe cartofi”, transmite News.ro.

El a descris districtul ca fiind „tărâmul sfânt al revoluției”.

Vizita lui Kim la fermă este un semnal prin care se poate dovedi rezistența Coreei de Nord în fața sancțiunilor americane. De asemenea, el a ales să viziteze o zonă aflată în apropierea Chinei, țară care își arată din nou susținerea economică față de Phenian, comentează The Telegraph.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.819 secunde