Jurnalistă franceză, agresată sexual în Cairo. Vezi VIDEO

461
Jurnalistă franceză, agresată sexual în Cairo. Vezi VIDEO - 5-1350813334.jpg
Corespondenta în Egipt a postului de televiziune France24, Sonia Dridi, a declarat pentru agenția franceză de știri că a fost agresată sexual în timp ce se afla vineri în Piața Tahrir din Cairo, relatează AFP. Sonia Dridi a fost încercuită de către o mulțime alcătuită în principal din bărbați tineri, care au început să o atingă în cursul unei transmisiuni în direct pentru postul de știri.

Agresiunea a durat mai multe minute, după care un prieten a reușit să o salveze, a precizat ea. "Am fost pipăită peste tot. Mi-am dat seama după ce cineva mi-a închis nasturii la cămașă că era deschisă, dar nu ruptă. Am evitat ceea ce era mai rău cu ajutorul unei centuri solide (pe care o purtam) și cu ajutorul unui prieten", a declarat ea.

Jurnalista a anunțat că va depune plângere. În cazuri similare, poliția nu a reușit să îi aresteze pe vinovații. Pe străzile din Cairo, hărțuirea femeilor, care poartă sau nu vălul islamic, remarci obscene, iar uneori gesturi deplasate constituie un fenomen frecvent.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3356 secunde