Jurnalist saudit ucis. O mașină diplomatică saudită, găsită abandonată într-o parcare din Istanbul

189
Jurnalist saudit ucis. O mașină diplomatică saudită, găsită abandonată într-o parcare din Istanbul - hepta3873128-1540238104.jpg

Articole recomandate

Anchetatori turci au găsit luni un vehicul cu număr de înmatriculare diplomatic saudit - abandonat într-o parcare din Istanbul - în cadrul anchetei cu privire la moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit presei turce, relatează AFP.

Potrivit agenției de presă proguvernamentale Anadolu, anchetatorii au cerut Consulatului General al Arabiei Saudite și Parchetului din Istanbul autorizația să percheziționeze vehiculul.

Postul turc de televiziune de stat TRT a difuzat imagini în care apare parcarea încercuită cu un cordon de securitate al poliției. Vehiculul respectiv a fost abandonat în zilele de după uciderea lui Khashoggi, potrivit postului.

TRT a publicat, de asemenea, fotografia unui document, pe care-l prezintă ca fiind certificatul de înmatriculare al vehiculului și care indică faptul că mașina - marca Mercedes-Benz - este înregistrată la Consulatul Arabiei Saudite.

Potrivit televiziunii, anchetatori turci au obținut imagini filmate de camere video în care apare alt vehicul diplomatic saudit care se oprește timp de câteva minute în aceeași parcare, în zilele de după uciderea lui Khashoggi.

Această nouă evoluție are loc cu o zi înainte ca președintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis dezvăluiri, să susțină un discurs.

Sursa: News.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.432 secunde