€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Jurnalist BBC, dat afară, după ce a postat un mesaj rasist despre bebelușul regal

Ştire online publicată Joi, 09 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figură cunoscută în presa britanică, a fost concediat de rețeaua britanică din cauza unui mesaj publicat pe Twitter după lansarea primei fotografii cu prințul Harry, Meghan Markle și copilul lor.


El a șters mesajul „Bebelușul regal părăsește spitalul”, care era însoțit de o fotografie cu cei doi ținând de mâini un cimpanzeu îmbrăcat în haine și cu un melon pe cap.


Prezentatorul a fost acuzat că a ironizat originile afro-americane ale ducesei de Sussex, iar un reprezentant al BBC a transmis că „a fost o serioasă greșeală de judecată” și că Baker „nu va mai prezenta programul lui săptămânal la noi”.

După ce a stârnit un val de controverse online, Baker a încercat să se scuze: „Îmi pare rău că imaginea mea cu un micuț într-o ținută stilată i-a dat gata pe unii”.

Ulterior, a publicat că ar fi folosit „aceeași poză tâmpită pentru orice alt copil regal sau al lui Boris Johnson și chiar al meu. Este o imagine amuzantă. Mare greșeală, cu siguranță. Grotesc”.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, soția prințului Harry, a născut pe 6 mai un băiat care a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7495 secunde