€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Juncker îl acuză pe Viktor Orban că desfășoară campanii de dezinformare

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a acuzat, la Bruxelles, pe premierul ungar, Viktor Orban, că desfășoară campanii de dezinformare cu privire la migrație și Brexit, relatează AFP.

„Unii prim-miniștri așezați la masa Consiliului European sunt la originea unor știri false”, a declarat Jean-Claude Juncker, în cursul conferinței de presă organizate la finalul summitul european.

„Când Viktor Orban spune că eu sunt responsabil pentru Brexit, aceasta este fake news. Când Viktor Orban spune că migranții sunt responsabili pentru Brexit, și aceasta este fake news”, a adăugat președintele Comisiei Europene.

„Să nu aruncăm deci întreaga responsabilitate pe alții și să verificăm în rândurile noastre cine sunt cei care le răspândesc”, a insistat el.

Atacul lui Juncker la adresa lui Orban este o confirmare a relațiilor mizerabile dintre cei lideri, amândoi membri ai Partidului Popular European (PPE). Juncker a denunțat încălcarea drepturilor omului de către Orban în Ungaria și s-a pronunțat în public în favoarea excluderii acestuia din PPE. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 3.9392 secunde