Juan Guaido, președintele Parlamentului din Venezuela, a fost ARESTAT

178
Juan Guaido, președintele Parlamentului din Venezuela, a fost ARESTAT - juanguaido01770400-1547470634.jpg

Articole recomandate

Juan Guaido, președintele Parlamentului, singura instituție aflată sub controlul opoziției, a fost arestat de Serviciul de Informații al Venezuelei.


Juan Guaido, președintele Parlamentului venezulean, singura instituție aflată sub controlul opoziției, a fost eliberat duminică, la scurt timp după ce a fost arestat timp de o oră de Serviciile de Informații ale Venezuelei, a anunțat soția lui. "Vă mulțumesc tuturor pentru reacțiile imediate de susținere în fața încălcării drepturilor soțului meu @jguaido de către dictatură. Sunt acum cu el (...). Ne îndreptăm spre reuniunea publică", a anunțat pe contul său de Twitter soția lui Juan Guaido, Fabiana Rosales.


Juan Guaido a fost arestat, duminică, în momentul în care se deplasa spre o reuniune publică organizată în afara capitalei, au anunțat soția sa și parlamentari.


"SEBIN l-a arestat pe Juan Guaido", a anunțat pe contul său de Twitter Fabiana Rosales, soția președintelui Parlamentului venezuelean, cu referire la Serviciul Național Bolivarian de Informații (SEBIN).


Mai mulți deputați, care îl așteptau pe Juan Guaido la locul reuniunii publice în Caraballeda, la 40 de kilometri de Caracas, au confirmat această arestare.


La scurt timp după aceasta, următorul mesaj a fost difuzat pe contul de Twitter oficial al lui Juan Guaido: "Alertăm lumea și țara că astăzi #13 ianuarie un comando al SEBIN l-a arestat pe președintele Adunării Naționale a Venezuelei @jguaido și nu știm unde se află".


Joi, Nicolas Maduro a fost învestit pentru al doilea mandat de șase ani în fața Curții Supreme, și nu în fața Parlamentului, cum prevede Constituția. Din 2016, deciziiile legislativului de la Caracas, dominat de opoziție, sunt sistematic anulate de Curtea Supremă.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8735 secunde