JEFUITĂ ȘI UCISĂ DE UN OM AL STRĂZII! Corpul Iulianei a fost găsit într-un parc

1722
JEFUITĂ ȘI UCISĂ DE UN OM AL STRĂZII! Corpul Iulianei a fost găsit într-un parc - iulianatudosafostucisainanglia06-1514710773.jpg

Articole recomandate

Iuliana Tudos a fost ucisă în Anglia, de sărbători. Tânăra de 22 de ani a fost găsită moartă într-un parc din Londra, unde a fost înjunghiată. Polițiștii suspectează că Iuliana, care lucra ca barmaniță, ar fi fost omorâtă de Crăciun.

Tânăra a fost văzută ultima oară în ajunul Crăciunului, când a petrecut alături de prieteni. După trei zile în care nu a mai dat niciun semn, Iuliana a fost dată dispărută. Trupul ei a fost găsit în apropierea unei anexe din parcul Finsbury din Londra, scrie Libertatea.ro.

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și răni grave la cap. Polițiștii suspectează că tânăra de 22 ani a fost ucisă, după ce a fost snopită în bătaie de o persoană fără adăpost care ar fi încercat să o jefuiască, notează Daily Mail.

Polițiștii au făcut căutări într-un cort găsit la aproape 100 de locul în care Iuliana Tudos a fost găsită moartă. Din primele indicii, fata ar fi mers prin parc, pe o scurtătură, pentru a ajunge la casa unui prieten.

Iuliana Tudos lucra la barul World’s End din Camden, o suburbie din Nord-Vestul Londrei. Tânăra de 22 de ani ar fi din Republica Moldova, potrivit observator.tv.

Anchetatorii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2774 secunde