Mai multe ştiri online:

Jean-Claude Juncker, criticat de șeful diplomației ungare

Ştire online publicată Miercuri, 31 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul de Externe ungar, Peter Szijjarto, a criticat o afirmație a președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit căreia Europa ar trebui să celebreze împreună Centenarul Marii Uniri al României, oficialul de la Budapesta susținând că Juncker s-a dovedit a fi „nepotrivit” pentru a conduce executivul comunitar, relatează MTI.

„Europa va fi puternică și unită dacă acceptăm că anumite informații ale istoriei aduc bucurie pentru unii, dar amintiri dureroase pentru alții. Nu ar trebui să existe așteptări ca aceia care regretă asemenea evoluții să se bucure; astfel de așteptări sunt imorale și lipsite de onoare”, a declarat Szijjarto, pentru MTI.

Potrivit acestuia, „președintele CE ar fi trebuit să întruchipeze o Europă unită”, Peter Szijjarto subliniind că Juncker „nu a făcut acest lucru niciodată, fie că a fost vorba despre Brexit, despre criza migrației sau despre sărbătoarea națională a României”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8620 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6918 secunde