€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Japonia și Rusia promovează programe economice pe insulele aflate în dispute

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul nipon Shinzo Abe și președintele rus Vladimir Putin au convenit asupra unor noi detalii privind activitățile economice comune ale celor două țări pe un grup de insule aflate în dispută, dar nu au înregistrat progrese semnificative în chestiuni teritoriale, relatează Kyodo.

Într-o conferință de presă după întâlnirea desfășurată la Vladivostok, Abe și-a reiterat angajamentul de a încheia cu Rusia un tratat de pace care să marcheze finalul celui de-Al Doilea Război Mondial, document care nu a fost semnat până acum între cele două țări din cauza neînțelegerilor legate de insulele cunoscute în Japonia drept Teritoriile de Nord și în Rusia drept Kurilele de Sud.

„Voi continua să depun cele mai intense eforturi împreună cu președintele Putin pentru a reglementa această problemă”, a declarat premierul nipon. Totuși, atât el, cât și liderul de la Kremlin au admis că problema insulelor va fi greu de soluționat într-un viitor apropiat.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7886 secunde