Jaf ca-n filme: Hoții au furat 70 de kilograme de aur într-o urmărire pe o autostradă din Franța

308
1
Jaf ca-n filme: Hoții au furat 70 de kilograme de aur  într-o urmărire pe o autostradă din Franța - jaffranta-1481633732.jpg

Articole recomandate

Mai mulți bărbați înarmați au reușit să fure, pe autostradă, nu mai puțin de 70 de kilograme de aur, după ce au urmărit mașina în care era transportat metalul prețios.

Patru bandiți au atacat din mers o mașină de valori în care se găseau cele 70 de kilograme de aur. Banda de hoți a acționat cu două mașini. Una dintre acestea au folosit-o pentru a bloca ieșirea de pe șosea, în apropiere de Lyon.

Bandiții au transferat aurul din mașina de valori în mașina lor și i-au încuiat pe agenții de securitate care asigurau paza transportului, în partea din spate a mașinii de valori și apoi au dat foc celuilalt vehicul al lor.

Gărzile de securitate care însoțeau furgoneta au fost salvate de poliție, după ce o persoană care fusese martor ocular la jaf a sunat la poliție.

Hoții au fugit imediat după furt și au lăsat focul să se extindă și la vehiculele din apropiere. Flăcările au fost stinse în scurt timp de către pompieri. Jaful s-a petrecut pe autostrada A6, care leagă Lyonul de Paris. Poliția îi caută pe hoți.

Comentează știrea

elena
14 decembrie 2016
Cetățeni RROMani de etnie RROMA

Mai mult ca sigur erau cetățeni RROMani de etnie RROMA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5631 secunde