€ 4.7199
£ 5.2701
$ 4.1541

Mai multe ştiri online:

Jaf ca-n filme: Hoții au furat 70 de kilograme de aur într-o urmărire pe o autostradă din Franța

Ştire online publicată Miercuri, 14 Decembrie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Mai mulți bărbați înarmați au reușit să fure, pe autostradă, nu mai puțin de 70 de kilograme de aur, după ce au urmărit mașina în care era transportat metalul prețios.

Patru bandiți au atacat din mers o mașină de valori în care se găseau cele 70 de kilograme de aur. Banda de hoți a acționat cu două mașini. Una dintre acestea au folosit-o pentru a bloca ieșirea de pe șosea, în apropiere de Lyon.

Bandiții au transferat aurul din mașina de valori în mașina lor și i-au încuiat pe agenții de securitate care asigurau paza transportului, în partea din spate a mașinii de valori și apoi au dat foc celuilalt vehicul al lor.

Gărzile de securitate care însoțeau furgoneta au fost salvate de poliție, după ce o persoană care fusese martor ocular la jaf a sunat la poliție.

Hoții au fugit imediat după furt și au lăsat focul să se extindă și la vehiculele din apropiere. Flăcările au fost stinse în scurt timp de către pompieri. Jaful s-a petrecut pe autostrada A6, care leagă Lyonul de Paris. Poliția îi caută pe hoți.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7033 secunde