JAF CA ÎN FILME! Au SPART o bijuterie dintr-un mall și apoi au fugit cu motocicletele prin magazin!

485
JAF CA ÎN FILME! Au SPART o bijuterie dintr-un mall și apoi au fugit cu motocicletele prin magazin! - atac2-1352272615.jpg

Un magazin de bijuterii dintr-un mall din Londra a fost spart de patru motocicliști înarmați cu topoare și bâte, scrie Daily Mail, citat de evz.ro.

Imagini parcă desprinse din filmele americane cu jafuri puse la punct până la cel mai mic amănunt. Șase bărbați mascați au intrat într-un magazin de bijuterii dintr-un centru comercial din și după ce au luat tot ce se putea, au fugit cu 3 motociclete, informează.

Mulți dintre martorii jafului nu au avut timp să se dezmeticească prea bine, doar s-au trezit cu motocicletele gonind printre ei, în interiorul unui mare centru comercial. Alții au fugi spre ieșire și s-au panicat.

Cert e că cei mai mulți, după ce au aflat întreaga întâmplare, au senzația că au trăit o scenă dintr-un film de acțiune foarte bine regizat.
Hoții au furat mai multe obiecte de valoare, printre care și mai multe ceasuri foarte scumpe.


Cei trei care nu conduceau motocicletele au fost cei care au spart geamurile magazinului de bijuterii, imediat ce motocicletele au oprit exact în fața vitrinelor pe care doreau să le prăduiască. Ei s-au folosit de răngile și topoarele pe care le aveau la îndemână.


Întreaga întâmplare a avut loc în centrul comercial Brent Shopping Center din Nordul Londrei. Hoții au luat toate ceasurile Cartier și Rolex pe care le-au găsit în magazin înainte de a demara în mare trombă cu motocicletele printre cei care se aflau pe culoarele mall-ului, citează aceeași sursă.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Bijuterii confiscate la Vama Veche
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat cerceii unei femei nevăzătoare
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat un parfum dintr-un supermarket
Pagina a fost generata in 0.2558 secunde