Iulia Timoșenko așteaptă astăzi verdictul. Fostul premier al Ucrainei riscă șapte ani de închisoare

646
3
Iulia Timoșenko așteaptă astăzi verdictul. Fostul premier al Ucrainei riscă șapte ani de închisoare - 1312551436iuliatimosenko-1318316719.jpg
Sute de manifestanți ucraineni s-au adunat pentru a o susține pe opozanta Iulia Timoșenko, fost premier, care așteaptă astăzi verdictul în procesul său de la Kiev și riscă șapte ani de închisoare.
Militanții opoziției față de regimul președintelui Viktor Ianukovici au montat corturi în apropiere de tribunalul din Kiev, care urmează să-și prezinte decizia în cadrul procesului pentru abuz de putere, care a început în iunie.
"Libertate pentru Iulia" sau "Jos bandiții", scandau manifestanții, încadrați de sute de polițiști cu căști și scuturi, din cadrul unităților antirevoltă.
Parchetul a cerut șapte ani de închisoare împotriva Iuliei Timoșenko. Apărarea a pledat pentru eliberarea ei, denunțând un proces "politic" și absența unui delict.
Aflată în arest preventiv de la 5 august, Timoșenko este judecată pentru că a semnat în 2009, fără autorizarea Guvernului pe care îl conducea, acorduri cu Rusia în domeniul gazelor, considerate defavorabile Ucrainei.
Uniunea Europeană, cu care Ucraina speră să semneze un acord de asociere, a criticat aceste acuzații și a avertizat că o condamnare a opozantei ar avea consecințe negative asupra relațiilor dintre Kiev și UE, informează Mediafax.ro.


Comentează știrea

maillot football
18 iunie 2013

index.php/topic, maillot football http://maillotdefootball2013.webnode.fr/

equipe du mali can 2012
13 septembrie 2013
equipe du mali can 2012

?board=* equipe du mali can 2012 http://maillotmali.1to1elite.com/

bottes guess elysa
30 octombrie 2013
bottes guess elysa

I appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Awesome. bottes guess elysa http://bottes-guess-elysa.3xin0.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Monden : Tudor Sișu, trimis din nou după gratii
Pagina a fost generata in 0.5478 secunde