Israelul acuzat de Siria pentru un raid aerian împotriva unui aeroport militar

256
Israelul acuzat de Siria pentru un raid aerian împotriva unui aeroport militar - israelul-1579120103.jpg

Articole recomandate

"Aviația israeliană" a efectuat, ieri, o "agresiune" în Siria împotriva unui aeroport militar din centrul țării, a declarat o sursă militară citată de agenția de presă oficială siriană Sana, care a semnalat pagube materiale, relatează AFP.


"Aviația israeliană a efectuat o nouă agresiune împotriva aeroportului T4 (...). Imediat, apărarea antiaeriană a atacat rachetele inamice, doborând unele dintre ele", a precizat sursa militară citată de Sana.


"Patru rachete au lovit zona vizată", a adăugat sursa citată, raportând "numai pagube materiale". Atacul, în provincia centrală Homs, a avut loc în jurul orei 22.00 (20.00 GMT), a precizat sursa citată. Inițial, Sana a menționat o "agresiune" fără să-i numească pe cei responsabili.


O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a refuzat să comenteze. Acest incident survine pe fondul tensiunilor crescute din Orientul Mijlociu dintre Statele Unite și Iran, la o săptămână după moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis la 3 ianuarie de o dronă americană în Irak.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde