Israel: Guvernul îi dă termen două săptămâni directorului HRW să părăsească țara

202
2
Israel: Guvernul îi dă termen două săptămâni  directorului HRW să părăsească țara - israel-1525867350.jpg

Articole recomandate

Autoritățile israeliene i-au dat termen două săptămâni directorului local al Human Rights Watch (HRW) pentru a părăsi țara, acuzându-l că susține boicotarea Israelului, ceea ce organizația neguvernamentală de apărare a drepturilor omului a dezmințit, transmite AFP.

"Ca urmare a recomandărilor Ministerului pentru Afaceri Strategice, conținând informații potrivit cărora (Omar) Shakir este de mai mulți ani un militant al BDS care susține boicotarea Israelului în mod activ, Ministerul a decis să pună capăt permisului său de rezidență", se menționează într-un comunicat al Ministerului de Interne, consultat miercuri de AFP.

BDS (boicot, retragere a investițiilor și sancțiuni) este o campanie globală de boicotare pe plan economic, cultural și științific a Israelului, vizând să se obțină sfârșitul ocupației și colonizării în teritoriile palestiniene. Guvernul israelian combate cu vehemență orice activitate care seamănă cu o tentativă de boicot.

Potrivit comunicatului Ministerului de Interne, Omar Shakir are la dispoziție 14 zile pentru a părăsi teritoriul Israelului.

Filiala HRW din Israel și teritoriile palestiniene au dezmințit că directorul său ar fi susținut BDS, anunțând că vor sesiza justiția israeliană.

Comentează știrea

eugen
10 mai 2018
Human Rights Watch

pacat ca EVREII au memoria cam scurta ,de fapt in WW II poporul evreu a fost exterminat de regimul nazist iar dupa ultimile cercetarii si de o parte din ai lor care au contribuit indirect sau direct ( marele finante,oaamenii de ultura de stinta intru-n cuvint ceii cu bani au luat drumul WESTULUI cei fara banii adica clasa de mijloc / mica si amaritii au lua drumul ESTULUI GETOURII SI LAGARE DE CONCENTRARE/EXTERMINARE unde cei neproductivii sau balastul au fost exterminatii conf principiilor rentabilitati si a profitului laudate atit de mullt de sistemul CAPITALIST

eugen
10 mai 2018
Human Rights Watch

corectie oamenii de cultura / GHETOURII

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3618 secunde