Islamul și cererea șoc pentru FIFA: "Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!"

295
2
Islamul și cererea șoc pentru FIFA:

Articole recomandate

Bătălia islamică împotriva rădăcinilor creștine ale Europei se mută acum pe terenurile de fotbal și se cere, aproape poruncitor, șefiei FIFA: "Interziceți jucătorilor de fotbal să facă semnul crucii!" 


Cererea către FIFA vine de la un faimos și autorizat religios musulman al Arabiei Saudite, Mohammed Alarefe, care a cerut vârfurilor fotbalului internațional să adauge în regulamente interzicerea semnului crucii la intrarea pe teren, acesta însemnând semnul credinței creștine, scrie evz.ro


Sunt foarte mulți fotbaliști, în fapt, care înainte de a pune piciorul pe câmpul de joc se adresează Dumnezeului creștin cu un simplu semn al crucii. Dar acum, musulmanilor nu le convine. Alarefe e profesor la King Saud University din Riyadh, iar pe Twitter are în jur de 17,4 milioane de oameni care-l urmăresc. Nu sunt puțini. Mulți sunt de acord cu el, alții mai puțin și îl critică.
Cei mai aprigi îl atenționează că sunt destui musulmani, jucători de fotbal, care îngenunchează și-și ridică ochii spre Allah după un gol sau după o victorie. 


"Am văzut videoclipul cu jucători de fotbal care atunci când câștigă fac simbolul crucii pe piept" - a spus Imamul - potrivit DailyMail. 


"Cererea mea este să aflu dacă regulile FIFA interzic sau permit aceasta".


Mulți din cei ce folosesc Twitterul l-au luat în bătaie de joc pe religios, amintind că "Mohamed Salah și alții îngenunchează și se roagă atunci când marchează un gol și nu-i pedepsește nimeni. Lăsați sportul să se ocupe singur de problemele lui".


Real Madrid a abandonat să mai facă semnul crucii


Și totuși cererea lui Alarefe nu e total în afara logicilor echipelor occidentale. Cu câteva luni în urmă, Real Madrid a hotărât să elimine simbolul crucii care se află deasupra coroanei de pe tricourile vândute în Orientul Mijlociu.


"Iisus este mereu printre noi și ne atenționează: «N-am venit pe pământ să vă aduc pacea, ci răz-boiul»", sunt cuvintele unui fotbalist italian la aflarea știrii și care, din motive lesne de înțeles, a dorit să-și păstreze anonimatul. 


Comentează știrea

Ticu
16 mai 2017
Fundamantalismul e de cacat

Exista ceva care oamenii civilizati numesc toleranta. Cei culti cu mintea la ei acasa,indiferent de credinta lor sunt toleranti. De obicei,conducatorii tarilor si in general marii conducatori in lume sunt imbecili,asa ca nu este de mirare daca apar astfel de cereri. Oamenii de cultura,credinciosii adevarati sunt prigoniti sau marginalizati in cam toate tarile,asa ca vorbim doar de dat la gioale intre sefii tembeli,nu intre popoare.

liviu burebista
25 mai 2017
Vin vremuri grele

Satana actioneaza prin diferite forme si mijloace, acesta este unul; de a cere interzicerea semnului CRUCII, la intalnirile sportive. Aceasta ciuma care se cheama islam, va ajunge in timp foarte scurt sa domine toata Europa. Au incercat in trecut prin forta armelor sa cucereasca Europa, dar nu au reusit pt. ca atunci credinta crestina era puternica. In schimb acum cand religia Crestina este hulita chiar de catre o mare masa de fosti crestini, acum musulmanii cu ajutorul inconstient al europenilor atei , vor reusi sa cucereasca toata Europa si sa o converteasca la islam. Islamul nu este o religie , ci o ideologie criminala, la fel ca nazismul si comunismul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6198 secunde