€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Informații noi despre avionul prăbușit în Rusia, după ce a fost găsită cutia neagră

Ştire online publicată Luni, 12 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Informații noi despre avionul prăbușit în Rusia, după ce a fost găsită cutia neagră - 917406accidentavion58676000-1518421171.jpg
Operațiunile de cercetare a zonei și ancheta la locul de prăbușire a avionului rusesc de pasageri Antonov An-148, în apropiere de Moscova, vor dura cel puțin o săptămână, a anunțat luni ministrul rus pentru Situații de Urgență, Vladimir Pușkov, relatează site-ul agenției Tass.

"Activitățile de la locul accidentului se desfășoară non-stop. Planificăm să încheiem etapa principală a operațiunii de căutare de aici în decurs de șapte zile, pentru că avem o suprafață mare pe care au fost împrăștiate fragmente ale epavei, precum și din cauza stratului de zăpadă și a profilului complicat al terenului", a spus ministrul rus.

Vladimir Pușkov a adăugat că prioritatea în acest moment este reprezentată de acordarea întregii asistențe necesară familiilor victimelor, fiind desfășurată o cooperare cu toate regiunile unde locuiau pasagerii.

Identitatea tuturor persoanelor decedate va fi stabilită prin efectuarea unor expertize genetice, care pot dura două-trei luni.

Doar doi cetățeni străini - un elvețian și un azer - s-au aflat printre cei 71 de pasageri ai avionului care s-a prăbușit duminică în Rusia, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Inițial, autoritățile au anunțat că este vorba despre trei persoane.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbușit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova către orașul Orsk. Fragmentele avionului au fost descoperite în districtul Ramenskoye din regiunea administrativă Moscova.

Cauza prăbușirii aeronavei urmează să fie stabilită de către anchetatori, iar variantele luate în calcul sunt condițiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecțiune tehnică.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8308 secunde