ÎNFIORĂTOR! A păstrat cadavrul soțului în congelator pentru a-i încasa indemnizația

168
ÎNFIORĂTOR! A păstrat cadavrul soțului în congelator pentru a-i încasa indemnizația - pol-1576753045.jpg

Articole recomandate

Poliția din Statele Unite suspectează o femeie că ar fi păstrat cadavrul soțului într-un congelator timp de 10 ani pentru a încasa peste 170.000 de dolari reprezentând indemnizația de veteran a acestuia, informează joi DPA.

Un purtător de cuvânt al poliției din orașul Tooele, aflat în statul american Utah, a precizat că femeia, care nu mai fusese văzută timp de câteva zile, a fost găsită decedată în apartamentul său pe 22 noiembrie.

Forțele de ordine au descoperit apoi trupul soțului, ascuns în congelatorul din acel apartament.

Autoritățile bănuiesc că este posibil ca soțul femeii să fi decedat în urma unei afecțiuni în perioada februarie-martie 2009, a precizat purtătorul de cuvânt.

Luni, investigatorii au descoperit o scrisoare legalizată care pare să fi fost întocmită de soțul femeii. Scrisoarea, datată decembrie 2008, precizează că soția nu are nicio implicare în decesul bărbatului.

Se pare că femeia ar fi încasat în continuare pensia de veteran a soțului și după moartea acestuia. Potrivit autorităților, suma totală se ridică la 177.000 de dolari.

Conform relatărilor din presă, anchetatorii încearcă să stabilească dacă soția a încasat și indemnizațiile de asigurări sociale ale soțului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6344 secunde