INCIDENT TERIBIL ÎN MAREA NEAGRĂ. DOUĂ NAVE S-AU CIOCNIT! VASUL RUSESC, ÎN PERICOL DE A SE SCUFUNDA. 78 de militari, la bord

2057
INCIDENT TERIBIL ÎN MAREA NEAGRĂ. DOUĂ NAVE S-AU CIOCNIT! VASUL RUSESC, ÎN PERICOL DE A SE SCUFUNDA. 78 de militari, la bord - vasulliman1024x588-1493296788.jpg

Articole recomandate

O navă militară rusească și un vas de tip cargo s-au ciocnit în Marea Neagră, iar vasul rusesc este în pericol de a se scufunda, a anunțat presa rusă.

Liman, o navă de recunoaștere din flota rusă, aflată în Marea Neagră, a intat în coliziune cu un vas care transporta animale în apropiere de strâmtoarea Bosfor, anunță Ministerul Apărării din Rusia citat de agenția TASS.


Potrivit primelor informații nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, dar vasul rusesc este în pericol de a se scufunda.


Paza de coastă din Turcia a intervenit foarte repede și a evacuat toți marinarii ruși aflați la bord. "Până în prezent toți cei 78 de marinari ruși, de pe vasul de cercetare, au fost salvați. Vasul rusesc s-a ciocnit cu un vas de tip cargo în Marea Neagră" au declarat reprezentnții Pazei de Coastă turce.

Nava rusească Liman este destinată culegerii de informații și s-a întors recent dintr-o misiune în Marea Mediterană.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2486 secunde