€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

INCENDIU DEVASTATOR ÎN MALL! Circa 36 de persoane au fost găsite printre resturile arse

Ştire online publicată Luni, 25 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Corpurile a "circa 36 de persoane" au fost găsite în centrul comercial distrus de un incendiu sâmbătă în orașul Davao, în sudul Filipinelor, a anunțat luni un oficial al serviciilor de pompieri.

Șeful local al serviciilor de pompieri, Wilberto Rico Neil Kwan Tiu, le-a spus rudelor persoanelor dispărute după incendiu că a numărat personal "aproximativ 36 de cadavre" în clădirea NCCC Mall din Davao. Un alt corp neidentificat a fost descoperit duminică, relatează AFP.

Incendiul a cuprins sâmbătă dimineața imobilul înalt de patru etaje, mai mulți oameni rămânând blocați înăuntru, inclusiv într-un call center aflat la ultimul etaj, a afirmat un ofițer de poliție.

"Focul a afectat etajul al treilea, care adăpostea produse precum textile, mobilier din lemn și bunuri din plastic, astfel încât flăcările s-au răspândit rapid iar stingerea incendiului a necesitat mult timp", a indicat acesta, potrivit Agerpres.

Președintele filipinez, Rodrigo Duterte, care a fost primarul orașului Davao timp de aproape două decenii, s-a dus la centrul comercial sâmbătă seara pentru a consola rudele victimelor.

Davao, situat la aproximativ 1.000 km de Manila, este cel mai mare oraș din sudul Filipinelor.

Tragedia s-a petrecut în timp ce aproape 200 de oameni au murit iar 70.000 au fost strămutate în cursul trecerii furtunii tropicale Tembin, care afectează de vineri sudul Filipinelor, scrie realitatea.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7837 secunde