Incendiu de amploare, în Botoşani. O femeie de 101 ani a rămas fără locuinţă

183
Incendiu de amploare, în Botoşani. O femeie de 101 ani a rămas fără locuinţă - pomiperi3-1632243278.jpg
Un incendiu de amploare a izbucnit, marți, în judeţul Botoşani. O femeie în vârstă de 101, din localitatea Băluşeni, a rămas fără locuinţă.


Potrivit Realitatea.net, casa a ars în totalitate, cauza producerii incendiului fiind, cel mai probabil, un scurtcircuit la instalaţia electrică a imobilului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

,,Norocul femeii a fost că, în momentul izbucnirii incendiului, fiul era acasă şi a ajutat-o să iasă afară. Tot bărbatul a fost cel care a sunat după ajutor. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băluşeni, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, casa ardea în totalitate", a precizat purtătorul de cuvânt.

Oficialul ISU susţine că atât bătrâna, cât şi fiul ei au fost evaluaţi la faţa locului de către paramedici, care s-au asigurat că aceştia nu au avut de suferit de pe urma evenimentului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde