€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Încă o țară aprobă consumul de marijuana în scopuri medicinale

Ştire online publicată Miercuri, 14 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Executivul de la Bangkok a aprobat marți legalizarea consumului de marijuana în scopuri medicinale, iar conform noului proiect de lege sunt permise cultivarea canabisului, producția și consumul acestuia din motive medicale, a anunțat un purtător de cuvânt al guvernului thailandez, transmite DPA.

Dacă noua lege va fi aprobată și de Parlament, Thailanda va deveni prima țară din Asia care legalizează marijuana în scopuri medicale.

„Fără nicio îndoială că este un semnal bun”, a comentat Rattapon Sanrak, șeful organizației thailandeze Highland, care susține legalizarea cultivării și consumului de canabis.

„Mai sunt însă mulți pași de făcut. Multe întrebări așteaptă încă răspuns, cum ar fi dacă această nouă lege nu-i va avantaja mai mult pe producătorii străini”, a adăugat el.

Deocamdată, în Thailanda marijuana este clasificată în aceeași categorie cu opiumul, iar consumatorii acestui drog recreațional benign riscă până la 1 an de închisoare, în timp ce traficanții pot primi pedepse privative de libertate de până la 15 ani.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8202 secunde