Împușcături în fața unui hotel din Barcelona. Două persoane au fost rănite. Atacatorii au fugit

103
Împușcături în fața unui hotel din Barcelona. Două persoane au fost rănite. Atacatorii au fugit - spania-1438100451.jpg

Articole recomandate

Cel puțin două persoane au fost rănite, marți după-amiază, în Barcelona, după ce doi atacatori au tras mai multe focuri de armă, pe strada comercială "La Rambla". Se pare că cei doi atacatori, care nu au fost, încă, identificați, au început să tragă către oaspeții hotelului Silken, reușind să fugă după, transmite Realitatea TV. 


În urma focurilor de armă trase, pe strada comercială "La Rambla", din Barcelona, două persoane au fost grav rănite, una dintre cele două victime fiind împușcată în stomac, informează El Pais.com

Incidentul a avut loc în prima parte a după-amiezii, în fața hotelului Sillken, situat pe strada "Pintor Fortuny", numărul 15. Un bărbat înarmat s-a apropiat de două persoane, care se aflau pe trotuar, și a tras două focuri de armă, în urma cărora una dintre ele a fost rănită, glonțul ricoșând și în ușa de sticlă a hotelului care s-a spart.

Cele două victime s-au refugiat în hotel pentru a scăpa de atacatori, una dintre ele fiind rănită după ce s-a tăiat în cioburile rămase după ce ușa de sticlă a hotelului a fost distrusă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4872 secunde