Imagini șocante. Zeci de copii de refugiați, scoși pe jumătate morți din apele mării

363
1

Articole de la același autor

11 copii, cei mai mulți sub cinci ani, și cinci adulți s-au înecat, ieri, în apele din apropierea Insulei Lesbos. Din fericire, alți aproximativ 360 de oameni au fost salvați de autoritățile și voluntarii eleni.

Refugiații au ajuns în apa rece după ce ambarcațiunea cu care erau transportați s-a scufundat. Medicii s-au chinuit ore în șir să salveze copii pe jumătate morți. Zeci de localnici s-au alăturat eforturilor, scoțând copiii din ape și încercând să-i resusciteze. În timp ce unora li se făcea respirație gură la gură și erau încălziți, pentru a-și reveni la viață, alții erau ținuți cu capul în jos pentru a li se goli plămânii de apă.

Încă nu sunt destul de clare condițiile în care s-a scufundat ambarcațiunea care ducea aproape 400 de persoane. Până în prezent, peste 3.200 de refugiați, cei mai mulți dintre ei copii, au murit în timp ce treceau ilegal în apele teritoriale ale Greciei.



Comentează știrea

ismail /brussel
31 octombrie 2015
europa acuza emiratele pentru ai salva .

An europa se vb.de ce tarile emirate dubai maroc si altele bine dezvoltate nu asi ajuta frati mulsumani ba chiar si frati de limba araba .multi asi pun antrebarea de ce iau lasat sa vina an europa .uni spun pentru raspandirea religiei alti spun pentru terorism alti spun ca europa sa fie dominata precum tarile emirate .sa ne punem antrebari de ce fratilor nui ajut ???

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Actual : Valul de migranți se intensifică iar!
Pagina a fost generata in 0.3618 secunde