Video IMAGINI DRAMATICE! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! CEL PUȚIN 53 DE MORȚI ȘI ZECI DE DISPĂRUȚI, DUPĂ CE UN MALL A FOST MISTUIT DE FOC

927
IMAGINI DRAMATICE! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! CEL PUȚIN 53 DE MORȚI ȘI ZECI DE DISPĂRUȚI, DUPĂ CE UN MALL A FOST MISTUIT DE FOC - kem-1522046850.jpg

Articole recomandate

Un incendiu la un mall din Kemerovo, Rusia, a ucis cel puțin 53 de persoane, duminică. Alte aproape 70 de persoane sunt date dispărute și sunt căutate de echipele de salvare.


Numărul victimelor ar putea creșe în continuare deoarece încă mai sunt peste 60 de persoane date dispărute, dintre care 41 sunt copii.

Pompierii ruși nu au putut spune care sunt cauzele incendiului, o investigație fiind în desfășurare, dar se pare că focul a izbucnit la un etaj superior al clădirii, în timp ce multă lume se afla în sălile de cinema. Majoritatea victimelor sunt persoane care se uitau la film și care au fost prinse sub plafonul care a căzut.


Incendiul a acoperit aproximativ 1.500 de metri pătrați, dar a fost oprit din răspândire. Peste 210 salvatori și 48 de unități de urgență intervin la fața locului. Victimele se aflau în spațiul de joacă destinat copiilor din mall, potrivit purtătoarului de cuvânt al Comitetului de Investigații, Svetlana Petrenko.

La ora locală 21:00, pompierii încă se chinuiau să stingă flăcările în aripa stângă a clădirii, unde sunt localizate sălile de cinema. Celelalte părți ale centrului comercial au rămas acoperite cu un fum dens, iar echipele de intervenției nu au putut interveni pentru a căuta printre ruine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.503 secunde