Video Imagini apocaliptice. Tornade violente, soldate cu morți și pagube imense

334
Imagini apocaliptice. Tornade violente, soldate cu morți și pagube imense - tornade-1462873148.jpg

Articole recomandate

Mai multe tornade violente au afectat luni statul american Oklahoma (centru), soldându-se cu cel puțin doi morți și case distruse, au anunțat autoritățile și televiziunea, preluate de AFP. Una dintre ale a fost înregistrată după-amiază în împrejurimile localităților Elmore City și Stillwater, având lățimea de 1,5 kilometri și fiind însoțită de grindină, pa alocuri "de mărimea unui grapefruit", potrivit postului TV News9.


Vântul puternic a smuls acoperișurile de pe multe case, iar un autobuz a fost luat pe sus, fiind aruncat într-un copac, conform aceleiași surse. Un bărbat a murit când casa i-a fost lovită de tornadă, a anunțat CBS, citându-l pe șeriful comitatului.

O altă tornadă, însoțită de ploaie, a afectat orașul Ninnekah, o persoană decedând în localitatea Connerville din sudul statului, informează presa. 


Imaginile difuzate de posturile TV arată case distruse, rulote răsturnate și copaci smulși din rădăcini.

O altă tornadă mare și mai multe mici, însoțite uneori de grindină, au afectat diferite zone ale statului care înregistrează frecvent astfel de fenomene meteorologice primăvara. Unele ar urma să se îndrepte marți spre Ohio și Tennessee, în timp ce o altă serie s-ar putea manifesta miercuri din nordul Texasului în Missouri.

Serviciul meteorologic național a emis o avertizare de tornade pentru unele regiuni din Arkansas, Louisiana, Missouri și Texas.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5571 secunde