Igor Dodon, pe listele socialiștilor, la alegerile parlamentare

159
Igor Dodon, pe listele socialiștilor, la alegerile parlamentare - igor-1536238703.jpg

Articole recomandate

Președintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea să candideze la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe listele Partidului Socialiștilor (PSRM), conform anunțului făcut de el personal în urma reuniunii Consiliului republican al formațiunii respective, la care a participat în calitate de "lider neoficial al socialiștilor", informează Agora.md.

"Examinez posibilitatea să particip pe listele partidului. Aceasta înseamnă că eu voi ajuta partidul să obțină majoritate parlamentară. Voi rămâne în funcția de președinte al republicii datorită votului de încredere acordat de cetățeni", a spus el, indicând faptul că legislația îi permite să candideze la alegerile parlamentare.

În acest sens, Dodon a declarat că legislația nu presupune suspendarea președintelui în perioada campaniei electorale în cazul în care participă în calitate de candidat pe liste de partid.

"Sarcina noastră este să obținem majoritatea voturilor, susținerea populației și să învingem în majoritatea circumscripțiilor electorale. De sâmbătă, începem acțiuni în cadrul cărora vom alege care vor fi candidații pe liste", a spus Igor Dodon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5141 secunde