€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Igor Dodon, întâlnire cu Vladimir Putin, la Moscova

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a scris, sâmbătă, pe contul său de Facebook, că a avut în cursul zilei o întrevedere la Moscova cu omologul său rus Vladimir Putin, cu care a discutat despre relațiile bilaterale și despre situația regională. 
„Am exprimat recunoștință pentru eforturile depuse de președintele rus și pentru sprijinul acordat în soluționarea problemelor ce țin de creșterea considerabilă a exporturilor de produse agricole din Moldova pe piața rusă în anul 2017. 


De asemenea, în numele a multor zeci de mii de cetățeni moldoveni, am adus mulțumiri pentru soluționarea unui șir de probleme legate de ridicarea restricțiilor care au fost impuse cetățenilor Republicii Moldova de către serviciile migraționale”, a scris Dodon.


Șeful statului moldovean a menționat că o atenție sporită a fost acordată problematicii transnistrene: „Am remarcat rezultatele pozitive în soluționarea unui bloc întreg de probleme cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului. Acești pași consolidează în mod consecvent și eficient încrederea între Tiraspol și Chișinău. Contactele cu liderii regiunii transnistrene vor fi continuate”. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7170 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7459 secunde