Igor Dodon anunță că luni ar putea dizolva Parlamentul

417
Igor Dodon anunță că luni ar putea dizolva Parlamentul - igor-1559942724.jpg

Articole recomandate

Dacă în Republica Moldova nu se formează până duminică o majoritate parlamentară și un guvern, președintele Igor Dodon ar urma să dizolve parlamentul, a anunțat, joi, acesta, la Forumul Economic Internațional desfășurat la Sankt Petersburg, transmite agenția TASS. 


"Putem forma noul guvern al Moldovei în următoarele câteva zile. Dacă majoritatea parlamentară și guvernul nu sunt create până duminică, va trebui să dizolv parlamentul săptămâna viitoare, luni", a spus Dodon. 


"Sunt sigur că, dacă se formează un nou guvern, situația în Moldova se va schimba dramatic într-un an sau un an și jumătate, iar mulți investitori prezenți aici vor veni în Moldova, pentru că vor avea interesul să o facă", a adăugat el. 


În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie, în noul parlament de la Chișinău au intrat Partidul Socialist (35 de mandate), PDM (30 mandate), blocul ACUM (26 de mandate), Partidul "ȘOR" (7 mandate) și trei deputați independenți. Negocierile dintre aceste partide nu au permis până în prezent formarea unei majorități. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.371 secunde