Iată cum decurgeau escapadele amoroase dintre Elizabeth Taylor și John F. Kennedy

363
Iată cum decurgeau escapadele amoroase dintre Elizabeth Taylor și John F. Kennedy - hh42137200-1349961540.jpg

Actrița americană Elizabeth Taylor ar fi avut relații intime în timpul adolescenței cu președintele John F. Kennedy și cu actorul Robert Stack. Detaliile picante despre viața amoroasă a actriței se regăsesc în noua biografie intitulată "Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame" .


Potrivit autorilor Prince și Porter, Reagan avea 36 de ani când a invitat-o pe mult mai tânăra Taylor să cineze alături de el la reședința lui din Hollywood Hills, informează Realitatea.net Atunci președintele american a căzut în mrejele adolescentei cu ochi violet.


Detaliile cu privire la relația lui Taylor cu Kennedy îi vor surprinde cu siguranță pe cititorii noii biografii, deoarece autorii spun că actrița și politicianul obișnuiau să participe, alături de actorul Robert Stack, la escapade sexuale care se desfășurau în piscina politicianului.

Printe alțe staruri cu care actița ar fi avut aventuri sexuale se numără Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman și Frank Sinatra, pe care ar fi încercat să îl șantajeze pentru a o lua de soție, spunându-i că este însărcinată, informează aceeași sursă.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.642 secunde