€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Hillary Clinton anunță că nu va candida la președinția SUA în 2020

Ştire online publicată Miercuri, 06 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Hillary Clinton a anunțat, luni seară, că nu va candida la președinția SUA în 2020, transmite AFP. 


„Nu mă voi prezenta, dar voi continua să vorbesc și să susțin ceea ce cred”, a declarat fostul secretar de stat american televiziunii newyorkeze News 12, preluată de France Presse. 


Fosta șefă a diplomației americane (secretar de stat în 2009-2013) a fost învinsă de actualul președinte american, Donald Trump, în alegerile prezidențiale din 2016. 


„Vreau să mă asigur că oamenii înțeleg că voi continua să mă exprim”, a insistat Clinton. „Nu plec nicăieri. Miza actuală pentru țara noastră, ceea ce se întâmplă acum mă îngrijorează profund”, a adăugat ea. 


Clinton s-a întâlnit deja cu mai multe personalități din Partidul Democrat care intenționează să se lanseze în cursa de anul viitor către Casa Albă. „Le-am spus fiecăruia să nu considere nimic câștigat, chiar dacă avem o listă lungă de probleme reale și de promisiuni nerespectate ale acestei administrații, care merită subliniate”, a precizat ea, referindu-se la guvernul președintelui Trump. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7168 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7326 secunde