HAOS ÎN SPANIA, DUPĂ CE O FURTUNĂ A FĂCUT RAVAGII! AU MURIT OAMENI!

321
HAOS ÎN SPANIA, DUPĂ CE O FURTUNĂ A FĂCUT RAVAGII! AU MURIT OAMENI! - furtunaspania49445200-1514447781.jpg

Articole recomandate

Două persoane au murit, miercuri, în Spania în urma rafalelor de vânt provocate de furtuna ''Bruno'' care a menținut în stare de alertă mare parte a acestei țări, au indicat serviciile de urgență, citate de AFP.

Un bărbat a decedat după ce a căzut de la balconul locuinței sale din stațiunea balneară catalană Segur de Calafell din cauza forței vântului, a notat pe contul său de Twitter serviciul public de salvare din Catalonia (nord-est).

Serviciul a primit peste o mie de apeluri de urgență, în special de la locuitori din provinciile Barcelona și Tarragona.

În largul insulei Mallorca, în Marea Mediterană, un bărbat în vârstă de 47 ani s-a înecat după ce a căzut în apă de la bordul unui velier într-o zonă aflată sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă, a indicat serviciul de salvare din Insulele Baleare. Potrivit presei locale, bărbatul nu a reușit să ajungă la țărm din cauza vântului și a valurilor mari.

Miercuri, unsprezece provincii spaniole din nordul și estul țării au fost plasate în stare de alertă, conform serviciilor de meteorologie.

S-au înregistrat rafale de vânt de până la 120 de kilometri la oră și valuri de zece metri, menționează sursa citată.

Vântul puternic a determinat prăbușirea unor obiecte de mobilier stradal, dar și a unor semne de circulație, decorațiuni de Crăciun și crengi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6624 secunde