HAOS ÎN LARGUL MĂRII! Un vas de croazieră a lovit pilonul unui pod de peste Rin. Zeci de victime

1731
2
HAOS ÎN LARGUL MĂRII! Un vas de croazieră a lovit pilonul unui pod de peste Rin. Zeci de victime - 41939509303-1514376168.jpg
Un vas de croazieră elvețian, cu 129 de persoane la bord, și care naviga pe fluviul Rin s-a lovit de pilonul unui pod peste o autostradă, 27 de persoane fiind rănite, informează dw.com.

Incidentul a avut loc marți seară, în vestul Germaniei, în apropiere de Duisburg. Nava "Swiss Crystal" a suferit avarii la prova după ce s-a izbit de un pilon de susținere al autostrăzii A42.

Cei mai mulți dintre pasagerie erau belgieni, olandezi și lunxemburgezi, iar vasul trebuia să ajungă în Olanda. Majoritatea persoanelor rănite au suferit leziuni ușoare, unele dintre acestea fiind deja externate.

Compania elvețiană care a organizat croaziera a pus o nouă navă la dispoziția pasagerilor care nu au fost răniți, astfel că aceștia și-au putut continua călătoria o oră mai târziu. Unii dintre ei au preferat totuși să rămână peste noapte la un hotel sau să plece direct acasă.

Cât despre podul avariat, acesta va fi redeschis circulației după ce se vor face verificări la structura sa de rezistență. 

Comentează știrea

Andrei
27 decembrie 2017
Lol

Hahahahaahaha nu stiam ca rinul e in largul mariiiu

Gainușă
28 decembrie 2017
Larg de mare

In largul ma-tii, poate!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Decembrie 2017
Stire din Actual : Atac armat la o fabrică de dulciuri!
Miercuri, 27 Decembrie 2017
Stire din Actual : AVION DOBORÂT!
Pagina a fost generata in 0.9789 secunde