€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:
Cancelarul german Angela Merkel:

„Guvernul va continua să lucreze, în pofida crizei din SPD”

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Cancelarul german Angela Merkel a asigurat că guvernul său își va continua activitatea în pofida demisiei șefei partenerilor social-democrați, care a pus un pic în pericol o coaliție fragilizată de rezultatul în alegerile europene, potrivit AFP. 
„Ceea ce vreau să spun în numele guvernului este că noi ne vom continua munca cu toată seriozitatea și simțul nostru de responsabilitate”, a declarat Merkel într-o scurtă alocuțiune în marja unei reuniuni a partidului său creștin-democrat CDU la Berlin. 


„Problemele pe care guvernul trebuie să le rezolve sunt în continuare pe masă - în Germania, la fel ca în Europa și în restul lumii. Și în acest spirit vom continua să acționăm”, a adăugat Merkel. 


În alocuțiunea sa, cancelarul a elogiat-o pe lidera SPD, Andrea Nahles, calificând-o drept o personalitate cu un caracter nobil. „Am lucrat cu ea mulți ani, atât ca ministru federal pentru muncă și afaceri sociale, cât și ca lider de partid și de grup”, a spus Merkel. 


Înaintea ei, presupusa sa succesoare și lidera Uniunii Creștin-Democrate CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, emisese un mesaj cu un conținut asemănător.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7469 secunde