€ 4.7199
£ 5.2701
$ 4.1541

Mai multe ştiri online:

Guvernul italian a aprobat planul de creștere economică

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul italian a adoptat, ieri, după o ședință furtunoasă care s-a prelungit până la primele ore ale dimineții, un plan de creștere economică, ce a scos la iveală însă profunde divergențe în interiorul coaliției de guvernare, transmite Reuters.

Așa-numitul decret-lege „Creștere economică” prevede, după cum era așteptat, scutiri de taxe și stimulente pentru investiții, precum și proceduri simplificate pentru licitațiile publice. Au existat, în schimb, dezacorduri între miniștri înaintea reuniunii în privința propunerii de reducere a datoriilor municipalității Romei.

Partidele din coaliția de guvernare, Liga și Mișcarea 5 Stele, sunt în divergență pe fondul competiției electorale pentru scrutinul europarlamentar de pe 26 mai.

La presiunea Ligii, reducerea datoriei Romei, unde primăria este condusă de Mișcarea 5 Stele, a fost mai puțin generoasă decât în forma inițială a decretului.

Coaliția a aprobat, de asemenea, ca guvernul să poată deține o participație în cadrul oricărui vehicul înființat pentru salvarea companiei aeriene naționale Alitalia.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7071 secunde