Guvernul german va suplimenta fondurile pentru integrarea refugiaților

239
Guvernul german va suplimenta fondurile  pentru integrarea refugiaților - guvernul-1539098434.jpg

Articole recomandate

Guvernul federal german are în plan să acorde landurilor și comunităților locale fonduri suplimentare destinate integrării refugiaților, scrie cotidianul Sueddeutsche Zeitung.

Planul prevede o majorare substanțială a subvențiilor, precum și renunțarea la dreptul guvernului federal de a verifica dacă sumele sunt folosite cu adevărat pentru servicii de integrare a refugiaților.

Potrivit publicației menționate, Berlinul va acorda, între 2019 și 2022, mai mult de 15 miliarde de euro pentru integrarea refugiaților.

Un proiect de lege în acest sens urmează să fie adoptat, astăzi, în guvern.

În plus față de majorarea fondurilor pentru refugiați, coaliția de guvernare intenționează să prelungească acordarea de subvenții pentru acoperirea costurilor cu asigurarea locuințelor și a încălzirii dincolo de sfârșitul acestui an, termenul stabilit inițial. Acesta va face ca în conturile autorităților locale să intre încă 1,8 miliarde de euro.

În total, se așteaptă ca landurile și comunitățile locale să primească 8,4 miliarde de euro în 2019 pentru servicii de integrare a refugiaților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7244 secunde