Premierul Viktor Orban:

"Guvernul a reușit să impună voința poporului ungar în Europa"

204

Articole recomandate

"Guvernul ungar a reușit să impună voința declarată a ungurilor care au votat în alegerile pentru Parlamentul European, aducând în posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respectă națiunile și se opun migrației", a afirmat, vineri, premierul ungar Viktor Orban, relatează MTI.

"Mare parte din problemele Europei sunt legate de liderii din UE care susțin migrația", a insistat Orban în interviul său săptămânal radiodifuzat.

Potrivit premierului ungar, este important că socialistul Frans Timmermans, "candidatul lui Soros (n.r. - miliardarul american George Soros), a fost torpilat", în timp ce președintele Partidului Popular European, Manfred Weber, nu a devenit președintele Comisiei Europene pentru că s-a exprimat "într-un mod lipsit de respect la adresa cetățenilor din mai multe țări, inclusiv Ungaria".

Viktor Orban a amintit că "occidentalii și Europa centrală au convenit asupra ministrului german al Apărării, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad", și a apreciat că "acum există o șansă ca președinția Comisiei Europene să susțină o Europă puternică, respectând totodată interesele naționale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2781 secunde