Grupul terorist Stat Islamic amenință întreaga Europă cu atentate

109
Grupul terorist Stat Islamic amenință întreaga Europă cu atentate - atacteroristparis-1421265527.jpg

Articole recomandate

Membri ai organizației sunnite Stat Islamic în Irak și Siria (SIIS) avertizează "întreaga Europă" cu atacuri teroriste, în timp ce filiala yemenită a rețelei Al-Qaida a luat în derâdere marșul solidarității organizat după atentatele de la Paris, scrie Mediafax.


Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care trei islamiști francezi amenință Europa cu noi atentate.

"Iată mesajul nostru adresat poporului francez care crede că grupul Stat Islamic nu poate ataca Europa: cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa - întreaga Europă", afirmă cei trei combatanți islamiști, conform Institutului SITE, care monitorizează site-urile fundamentaliste islamice.

În paralel, organizația Al-Qaida în Peninsula Arabia - care miercuri a revendicat din nou atacul contra revistei satirice Charlie Hebdo - a ironizat marșul solidarității organizat la Paris după atentatele soldate cu 17 morți.

"Iată-i cum s-au adunat cu toții, cum s-au grupat și se susțin unii pe alții; își întăresc slăbiciunile și își cârpesc rănile", afirmă Nasser bin Ali al-Ansi, ideologul organizației Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQPA), referindu-se la liderii politici prezenți la marș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde