Gruparea Statul Islamic difuzează o înregistrare cu alte două execuții

176
1
Gruparea Statul Islamic difuzează o înregistrare cu alte două execuții - statulislamic0-1428740050.jpg

Articole recomandate

Ramura egipteană a grupării jihadiste Statul Islamic (SI) a difuzat o nouă înregistrare video în care sunt prezentate o decapitare a unui bărbat neidentificat și execuția unui soldat egiptean, răpit în urma unui atac în peninsula Sinai, relatează sâmbătă AFP.


Înregistrarea, difuzată în noaptea de vineri spre sâmbătă pe rețelele sociale, nu furnizează nicio informație privind individul decapitat. În trecut însă jihadiștii din gruparea Ansar Beit al-Maqdess i-au executat în acest mod pe "spionii" pe care îi acuză de colaborare cu armatele egipteană și israeliană.

Gruparea, redenumită recent "Provincia Sinai", a revendicat majoritatea atentatelor sângeroase care au zguduit nordul Sinaiului după ce armata l-a destituit pe președintele islamist Mohamed Morsi în iulie 2013.

În înregistrare, soldatul egiptean își mărturisește identitatea și afirmă că a fost capturat în urma unui atac care viza un post de control rutier al armatei la 2 aprilie, în nordul Sinaiului.


Comentează știrea

costy
11 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3579 secunde