€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Grecia, ajutor de 180 milioane de euro de la UE pentru a caza migranți

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Comisia Europeană i-a oferit Greciei încă 180 de milioane de euro ca ajutor de urgență pentru îmbunătățirea integrării migranților în societatea elenă, relatează agenția DPA.

Fondurile sunt alocate pentru a caza migranți și solicitanți de azil în zone urbane, au anunțat oficiali ai UE după o întâlnire la Atena între comisarul european pentru ajutor umanitar și gestionarea crizelor, Christos Stylianides, și premierul grec Alexis Tsipras.

„Continuăm să ne îndeplinim angajamentul ferm de a-i ajuta pe refugiații din Grecia să ducă o viață mai sigură, normală și demnă, și de a facilita integrarea lor în economia și societatea locală”, a declarat Stylianides.

Împreună cu Italia, Grecia a dus greul crizei migrației în UE, care s-a acutizat în 2015. Peste un milion de persoane au ajuns în Europa din Turcia prin insulele grecești din Marea Egee, Grecia continentală și statele balcanice, înainte ca statele din Balcani să-și închidă granițele.

În baza unui acord UE-Turcia din aprilie 2016, persoanele recunoscute drept refugiați trebuie să primească adăpost pe cuprinsul UE, iar cei ale căror cereri sunt respinse se vor întoarce în Turcia. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7118 secunde