Gestul șocant pe care l-a făcut premierul bulgar la ceremonia Nobel

501
Premierul bulgar Boiko Borisov l-a "șocat" pe omologul său olandez Mark Rutte, prin gestul de a trimite un SMS în timpul ceremoniei de înmânare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene la Oslo, în Norvegia. Gestul lui Borisov a fost difuzat în transmisiunea directă online a ceremoniei, potrivit agenției bulgare de știri BGNES Borisov fiind "prins" trimițând un mesaj text scurt pe telefon în timpul discursului președintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, unul dintre cei trei lideri europeni care au primit Premiul Nobel pentru Pace 2012, relatează site-ul Novinite.com. 


BGNES comentează că, în timpul unor aplauze, Borisov a fost "încurcat" de telefonul mobil, "pe care îl ținea strâns în mână, din cauza mesajului text pe care se pare că l-a considerat mai important". "Milioane de per-soane din lume au văzut fața reprezentantului Bulgariei și telefonul acestuia", continuă agenția, adăugând că, potrivit unor reporteri bulgari, Borisov pare să trimită destul de des mesaje text către diferite persoane, în timpul unor evenimente, pe care le-ar întreba "Cum a fost?".

În comentariul critic la adresa lui Borisov, agenția BGNES notează că "el ar fi trebuit mai degrabă să exploateze avantajul că stătea lângă Rutte și să îi spună câteva cuvinte despre poziția Olandei împotriva Bulgariei cu privire la aderarea la Spațiul Schengen". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.239 secunde