GEST ȘOCANT! O fetiță de 11 ani s-a sinucis pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta. A făcut anunțul pe Instagram

1966
1
GEST ȘOCANT! O fetiță de 11 ani s-a sinucis pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta. A făcut anunțul pe Instagram - ofetitade11anisasinucispentrucan-1512135339.jpg

Articole recomandate

O fetiță de 11 ani din Irlanda s-a sinucis pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta.

Milly Toumey și-a făcut public planul pe Instagram, acolo unde avea sute de prieteni. Și, deși ținea pe rețeaua de socializare un fel de jurnal personal, nimeni nu a reușit să o oprească la timp, potrivit The Mirror.


Cu ceva timp înainte să-și ia viața, sora ei mai mare și-a dat dea seama că este ceva în neregulă cu ea. Le-a spus și părinților, iar Milly a fost programată la psiholog.

Cele câteva ședințe de terapie nu au avut efectul scontat, iar într-o seară fetița a fost găsită cu venele tăiate și cu un bilet alături pe care scrisese "Fetele frumoase nu mănâncă".

.A fost transportată de urgență la spital, dar după trei zile s-a stins.

Irlanda se află pe locul cinci în Europa în ceea ce privește cazurile de sinucidere la copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.



Comentează știrea

Ati devenit maimute imitatoare oligofrene
2 decembrie 2017
Presa si media din aproape toate tarile este vinovata de nenorocirile care se intampla

Asta e rezultatul unei prese corupte, care face reclama mascata medicilor esteticieni, care promoveaza doar frumusetea, nu mintea si inteligenta oamenilor, inselindu-i ca daca arata bine doar asa vor reusi in viata. Minciuni lansate de poponarii stilisti care vor sa obtina doar profit mare din manipularea tinerilor, tineri dezorientati si dusi pe un drum gresit de media controlata de magnati care va vor prosti, care v-au transformat in executanti, in maimute care imita tot ce vad in jur.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3904 secunde