Germania, în pragul unui CRĂCIUN NEGRU. Record de decese și infectări COVID

317
Germania, în pragul unui CRĂCIUN NEGRU. Record de decese și infectări COVID - germania-1638380273.jpg
Germania a raportat miercuri cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus de la jumătatea lunii februarie, iar specialiștii avertizează că de Crăciun numirul cazurilor ATI l-ar putea depăși pe cel din iarna trecută. 


Institutul Robert Koch, agenția de stat pentru boli infecțioase din Germania, a raportat miercuri 67.186 de cazuri noi, cu 302 mai multe decât în urmă cu o săptămână, și 446 de decese - cel mai mare număr din 18 februarie, anunță Reuters, conform Mediafax.

Potrivit Realitatea.net pe de altă parte, rata de incidență pe șapte zile la 100.000 de persoane a scăzut pentru a doua zi la 442,9 persoane, de la 452,2 persoane marți.

Criticați deja de oamenii de știință pentru că au acționat prea târziu, liderii au convenit să ia joi decizii ferme cu privire la propuneri precum obligarea clienților să prezinte dovada vaccinării sau a recuperării în magazine și limitarea numărului de persoane la marile evenimente, precum și intensificarea campaniei de vaccinare și restricționarea contactelor, în special pentru nevaccinați.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.6145 secunde