Angela Merkel:

"Germania are datoria perpetuă de a combate antisemitismul"

156
1

Articole recomandate

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurări că țara sa este ferm opusă antisemitismului, urii și violenței, cu ocazia unei vizite efectuate, ieri, la Yad Vashem, Memorialul Holocaustului aflat la Ierusalim, informează DPA.

"Acum aproape 80 de ani, în Noaptea pogromului, la 9 noiembrie, evreii din Germania s-au confruntat cu ura și violența la o scară neașteptată", a spus Merkel. "Au urmat crimele fără precedent ale Shoah (n.r. - Holocaust, în ebraică), care au fost o încălcare a civilizației De aceea, Germania are responsabilitatea perpetuă de a comemora aceste crime și de a se opune antisemitismului, urii și violenței", a adăugat cancelarul german, care a scris aceleași cuvinte în cartea de oaspeți a memorialului.

Problema antisemitismului se află pe agenda discuțiilor pe care le avea Angela Merkel cu oficiali israelieni, pe fondul preocupărilor privind intensificarea acestui fenomen în Germania. În delegația cancelarului se află și Felix Klein, responsabil guvernamental cu lupta împotriva antisemitismului. 

Comentează știrea

BrandonJoype
11 aprilie

people care health https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ car sickness remedies

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Septembrie 2018
Stire din Actual : "Imigrația, mama tuturor problemelor"
Pagina a fost generata in 0.2625 secunde