GELOZIE EXTREMĂ! Și-a sechestrat și bătut iubita, pentru că a avut o altă relație înainte să-l cunoască

488
GELOZIE EXTREMĂ! Și-a sechestrat și bătut iubita, pentru că a avut o altă relație înainte să-l cunoască - depresiecover-1541080476.jpg

Articole recomandate

Un fost boxer și-a bătut iubita și a ținut-o prizonieră în casă timp de o săptămână, după ce a aflat că cu doi ani înainte să-l cunoască pe el, aceasta a fost "interesată" de un alt bărbat, scrie The Sun.


Christopher Cooksey, în vârstă de 33 de ani, un fost boxer britanic, a început să o abuzeze fizic pe partenera sa, Stephanie Watkins, în vârstă de 29 de ani, după ce a devenit gelos pe relațiile anterioare avute de aceasta.

Cei doi s-au cunoscut în sala de sport, în septembrie 2017 și relația lor a evoluat foarte repede, mutându-se împreună în scurt timp.


În decembrie, bărbatul a găsit în telefonul iubitei sale o fotografie a unui bărbat despre care aceasta s-a arătat interesată în urmă cu doi ani.

Furios, fostul pugilist a început să o bată pe femeie, i-a învinețit un ochi și i-a rupt brațul, apoi a obligat-o să bea o sticlă de rom pentru a suporta durerea și a nu fi nevoit să o ducă la spital.

Timp de o săptămână a ținut-o pe tânără prizonieră în casă, i-a luat telefonul și vorba cu colegii acesteia la telefon spunând că nu poate merge la muncă deoarece a fost implicată într-un accident de mașină, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2678 secunde