GALERIE FOTO. Cascada Niagara a înghețat din pricina vortexului polar

961
1
Cascada Niaga-ra a înghețat în urma temperaturilor scăzute cauzate de vortexul polar din America de Nord. În ciuda gerului din zonă, turiștii au mers la Cascada Niagara pentru a vedea fe-nomenul și a face poze, relatează dailymail.co.uk.

Vortexul polar care a provocat înghețul Cascadei Niagara și a afectat aproximativ 240 de milioane de persoane în Statele Unite și în sudul Canadei va părăsi America de Nord la sfârșitul acestei săptămâni.

Modul în care arată acum Cascada Niagara amintește de înghețul complet al acesteia din anul 1936, atunci când s-a format o perdea de gheață de câteva sute de metri.

În jur de 70 de recorduri de temperatură au fost doborâte marți, peste 1.200 de zboruri au fost anulate doar în Chicago și temperaturile resimțite au ajuns până la minus 52 de grade Celsius, în Statele Unite.

Temperaturile resimțite, de până la minus 53 grade Celsius, neobișnuite în ultimii 20 de ani, ninsorile și poleiul au provocat zeci de morți în mai puțin de o săptămână.

Comentează știrea

???? ??? ????? ??
7 august 2014
???? ??? ????? ??

for example, if you like meal burger, choose zero fat take which can include past cheeseburger, trim off the excess fat, Broil the actual, and furthermore deplete from the drippings. pizzas? give a reduced fat type which happens to be fiber rich, Use a wholemeal native english speakers muffin and also pita loaf of bread topped accompanied by percentage skim mozzarella, vegetables, and in addition tomato hot sauce recipe. and then pastries or else a few candy? in a range of tasty recipes you is effective in reducing the fat, and consequently alternate flower motor oils or margarine to have butter. ???? ??? ????? ?? http://www.goolivebranch.com/story/item.cfm?pid=688

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Actual : Ger năprasnic în Statele Unite
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Social : Vreme geroasă, astăzi, la Constanța
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Recomandările pompierilor pentru ger
Pagina a fost generata in 0.4804 secunde