GALERIE FOTO / ATAC SÂNGEROS la New York. Un bărbat a intrat cu camionul în trecători: 8 morți și numeroși răniți

1868
2

Articole recomandate

Atac sângeros la New York, soldat cu opt morți și mai mult de zece răniți, după ce șoferul unui camion a pătruns pe o pistă pentru bicicliști. Este vorba de un act terorist, a anunțat primarul New York-ului, la scurt timp după tragedie, potrivit Realitatea.net.




Suspectul, un bărbat de 29 de ani, a coborât din vehiculul închiriat după ce a lovit un autobuz școlar, având în mână două arme de imitație și a fost împușcat, înainte de a fi imobilizat și transportat la spital. 




Șeful poliției newyorkeze a confirmat că suspectul a strigat un indemn în limba arabă, ceea ce ar sugera legături cu organizația teroristă ISIS. O altă sursă din poliție susține că suspectul reținut n-ar fi newyorkez, dar nu a oferit alte informații suplimentare.



Guvernatorul New York-ului l-a descris pe atacator drept un "lup singuratic" și a afirmat că n-ar exista indicii care să sugereze că este parte a unui complot mai amplu.

Zona a fost blocată de baraje ale poliției.



Comentează știrea

Liviu Chilian
1 noiembrie 2017
Ha! Cre(s)tinilor nu le place sa audă "Dumnezeu e Mare"!

Nu numai ca cre(s)tinilor nu le place sa li se spună "Dumnezeu e Mare"! Ei ii urăsc pe cei ce cred in ceea ce predica. Ce s'o mai lungim - cre(s)tinii ii urăsc pe Luptătorii pt Supremația Dumnezeiască! Cre(s)tinii lupta pt Supremația Satanica(vezi poponarii si pedofilii VIOLENTI din "biserica" Rromarlana si biserika katolica. Ieri, Domnul meu Iisus Christos M'a Ajutat! Nu mai folosesc mașina din 1998. Zilnic, pedalez in zona Tribeca- Chambers St-West St la ora la care un Luptător pt Supremația Dumnezeiască(si nu cea satanica pt care lupta cre(s)tinii in frunte cu Amerikknarii) a trimis la Dumnezeu cinci Argentinieni, un Belgian si doi politziganisti Amerikknari. La ora aceea merg sa'mi cumpăr prânzul sărac - deh, sunt printre cei 19% Americani saraciti de către Unulasutasi. Ha! Cre'ca kustendilii ar fi...jubilat dacă ar fi citit in Muget Liber, ca un Roman e printre cei trimiși la Dumnezeu, de către un frate musulman al Zsidanilor din Jew Jerk --- Acum, sa înțelegeți cine e Sifula Saipov. E un Tzigan din Uzbekistan. Dar, întrebarea e cum a ajuns Tziganu' in Jewnited Antistates! Simplu. TOȚI Zsidanii, câteva sute de mii, din Uzbekistan au ajuns in Amerikk. Li se spune Buharini. Au căpătat deja mare influența in Jew Jerk, dupa 1990. Un procentaj dinte ei sunt in Crima Internațională a Diamantelor - Crima de miliarde $ anual! Au influența mare la IMIGRAȚIE! Ei, Buharini Criminali Internationali ce au CORUPT sistemul imigrației Amerikknare, PLĂTESC si ADUC musulmani Uzbeci pt a'i exploata in businessurile lor din Jew Jerk; businessuri... legitime deschise cu bani negri, dupa modelul Mafiei Gitaliene. Acesta e adevarul! Personal, urmăresc si știu multe secrete ale Mafiei Zsidanesti-Buharine din Uzbekistan ce acționează in Jew Jerk si...Rotterdam

Liviu Chilian
1 noiembrie 2017
Uimitor! Fuhrerul Bizar Drumpf arată Zoomenirii, cine l'a adus pe Saipov in Amerikk

Aveam opt ani când Militzigania dejista l'au luat pe tatăl meu de pe strada. Câteva saptamâni am crezut ca l'au ucis. Nu am știut mimic despre el. Intr'un târziu au venit Militzigania si i'au spus mamei ca era in Balta Brăilei, la Salcia, la munca forțată! Dupa un an de când a venit Ceausul Ciuruit la phutere, tatăl meu a venit acasă. De nerecunoscut! Când aveam 15 ani, am aflat de ce a SUFERIT tatăl meu si, implicit, noi, familia. De'atunci militez împotriva MINCIUNII, PERFIDIEI, HOȚIEI, AROGANTEI, FĂRĂDELEGII, ABUZULUI, TEROAREI DE ORICE FEL ETC. Tatăl meu a fost victima tuturor TARELOR menționate, iar RĂUL provocat lui, l'a avut in spate pe un Greco-Tzigan pe nume Calancea, um ALOGEN, un venetic spurcat!! --- Drumpf a declarat azi, ca Saipov a fost adus in Jewnglishtan de către Schumer. Poate nu știți cine e Schumer. E un Zsidan Satanic din Jew Jerk. Sonat-or pe antiviata'i mizerabila. Acum e scarboss-ul majorității demoNkkrate di Kkngres. Zsidanimea Mondiala au început conspirația sa'l facă Fuhrer la următoarele "alegeri". Schumer este cel mai VICIOS-DEMENȚIAL Zsidan din Zoomenire, nu numai din Amerikk. E de'o perfidie maladiva! Si un Englezingar s'ar rușina de perfidia acestui subom-sadic. Schumer se folosește de minoritarii Negri si Hispanici, pt a avea...phuterea împotriva Albilor, creștinilor. El si Zsidanii lui DICTEAZĂ si in Departamentul Antijustitiei din care face parte si Imigratia.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9643 secunde