Mai multe ştiri online:

Gafă de proporții în India / Mandela, confundat cu Morgan Freeman

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Decembrie 2013. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul președinte sud-african Nelson Mandela, care a decedat pe 5 decembrie, a fost confundat cu actorul Morgan Freeman, al cărui chip a apărut pe un panou din India, pentru a omagia personalitatea liderului sud-afican, transmite Realitatea.net.
Panoul în memoria lui Nelson Mandela a fost expus în orașul indian Coimbatore, fiind plătit de un comerciant de haine local. Pe acest panou apărea o fotografie mărită a actorului Morgan Freeman, alături de imagini mai reduse ale Mahatmei Gandhi, maicii Tereza și Martin Luther King Jr, conform huffingtonpost.com.
Panoul avea următorul text, în limba tamil: "Printre politicienii de astăzi, care nu se gândesc decât la următoarele alegeri, Nelson Mandela a fost un lider care s-a gândit la binele generațiilor viitoare. S-a alăturat maicii Tereza, Mahatmei Gandhi și lui Martin Luther King pe 5.12.13. Ne înclinăm în fața lui, mândri că am trăit în aceeași vreme cu el și îi apreciem mesajul de pace, non-violență și sacrificiu. Fermierul doarme, dar semințele pe care le-a plantat vor rămâne mereu vii".
Bărbatul care a finanțat panoul a spus că nu știa nimic despre această eroare și că îl va schimba.
"Îl vom înlocui cu fotografia corectă a lui Mandela", a declarat acesta presei.
Deși greșeala poate părea incredibilă, de fapt, nu a fost singura. Publicația The Guardian a relatat că 8% dintre mesajele trimise pe Twitter după moartea lui Nelson Mandela erau legate de identitatea acestuia.
Confundarea lui Morgan Freeman cu Nelson Mandela ar putea fi explicată prin aceea că actorul american, în vârstă de 76 de ani, a jucat în filmul despre liderul sud-african "Invictus" (2009), regizat de Clint Eastwood.
Militantul antiapartheid și fostul președinte al Africii de Sud Nelson Mandela, a decedat pe 5 decembrie, la vârsta de 95 de ani.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8264 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7219 secunde