Furtunile continuă în SUA. Opt persoane au murit și mai multe zeci sunt rănite

251
Furtunile continuă în SUA. Opt persoane au murit și mai multe zeci sunt rănite - 646x4044-1555329817.jpg

Articole recomandate

Furtunile puternice care s-au produs duminică în sudul Statelor Unite au provocat inundații în urma cărora au murit cel puțin opt persoane, zeci de oameni au fost răniți, iar mare parte dintr-un oraș din Texas a fost distrus, trei copii aflându-se printre morți, relatează Associated Press.


Aproape 90.000 de locuințe au rămas fără electricitate în Texas, Mississippi, Louisiana, Arkansas și Georgia începând cu amiaza zilei de duminică, în conformitate cu site-ul www.poweroutage.us, întrucât vremea severă a lăsat în urmă pagube însemnate.

Doi copii au fost uciși pe un drum lăturalnic în estul Texasului, când un pin a căzut pe mașina în care se aflau, în urma unei furtuni cu trăsnete. Cel puțin o persoană a decedat și alte 20 au fost rănite după ce o tornadă suspectată a lovit situl istoric Caddo Mounds din estul Texasului, în timpul unui eveniment cultural american din Alto, la aproximativ 309 kilometri sud-est de Dallas. Judecătorul comitatului Cherokee, Chris Davis, a declarat că victima era o femeie care a murit din cauza rănilor grave. În comitatul Houston o persoană a fost găsită moartă la Weches, la 6 km sud-vest de Caddo Mound.


O tornadă a distrus partea sudică a orașului Franklin, Texas, răsturnând casele mobile și provocând pagube și altor locuințe.

Serviciul meteorologic a anunțat că informațiile preliminare au arătat o tornadă cu vânturi de 225,3 km / h. care au distrus 55 de case, o biserică și alte clădiri.

Ploile puternice și furtunile s-au întins și în Mississippi în noaptea de sâmbătă, când furtunile s-au mutat spre est.

The Times Gazette a informat că mai multe case și întreprinderi au fost distruse după ce o tornadă ar fi lovit orașul Shelby, din Ohio, duminică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3984 secunde