FURTUNILE AU LUAT DOUĂ VIEȚI. Jurnaliști uciși chiar în timpul serviciului

125
FURTUNILE AU LUAT DOUĂ VIEȚI. Jurnaliști uciși chiar în timpul serviciului - presa-1528023885.jpg

Articole recomandate

Reporterul și cameramanul unui post de televiziune din statul american Carolina de Nord au murit luni după ce un copac a căzut peste autovehiculul lor, în timp ce realizau o documentare despre efectele unei furtuni puternice în comitatul Polk, relatează Reuters.

Reporterul Mike McCormick și cameramanul Aaron Smeltzer de la postul WYFF au murit după ce autovehiculul în care se aflau pe autostradă a fost lovit de copac, potrivit canalului.

Șeful departamentului de pompieri din Tryon, Geoffrey Tennant, a declarat că tocmai îi acordase un interviu lui McCormick când, după doar câteva minute, a fost anunțat telefonic despre incident. Când a ajuns la fața locului și-a dat seama că erau chiar jurnaliștii cu care discutase.

"M-a afectat puțin din punct de vedere personal pentru că făcusem un interviu cu dl McCormick cu circa zece minute înainte de a primi telefonul și ne-a spus că voia să fim în siguranță, că voia ca el să fie în siguranță", a declarat Tennant în fața presei.


Solul era saturat de apă și un copac de un metru în diametru a căzut peste SUV-ul în care erau jurnaliștii, în timp ce ei se deplasau pe Autostrada 176. Când au ajuns la fața locului serviciile de salvare, motorul încă mergea, a relatat șeful pompierilor din Tryon.

"Este un adevărat monstru. Cred că rădăcinile copacului au cedat și el s-a prăbușit", a mai spus Tennant.

McCormick era angajat la WYFF din 2007, în timp ce Smeltzer s-a alăturat postului în februarie acest an. Amândoi erau născuți în 1982.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7372 secunde